Șmecherii din Primăria Ploiești au parcare exclusivistă, cu bariere. De ce?

0
WhatsApp_Image_2019-05-09_at_12.12.19_1_f855a.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-09_at_12.12.19_1_f855a.jpeg

Observatorulph.ro continuă campania ”Eliberați centrul Ploieștiului de privilegiile șmecherilor din administrație!”

După ce săptămâna trecută am publicat articolul ”De zece ani, Consiliul Județean Prahova blochează două străzi pentru o parcare cu două rânduri de bariere, paznici și camere video”, astăzi ne ocupăm de parcarea exclusivistă a Primăriei Ploiești.

Anul trecut, Primăria Ploiești s-a mutat din Palatul Administrativ în fostul sediu al OMV Petrom, unde ar fi trebuit să funcționeze un spital de copii, un proiect abandonat după campania electorală din 2012.

Odată cu mutarea birourilor, a fost transferat și privilegiul angajaților de a dispune de o parcare specială. Ca și cea administrată de Consiliul Județean Prahova, parcarea Primăriei Ploiești are două rânduri de bariere, este supravegheată video și păzită de polițiștii locali. Sub imobilul din sticlă și oțel se regăsește o altă parcare, rezervată deasemenea șefilor din Primăria Ploiești.

În acest context merită amintit și faptul că viceprimarul PSD, Cristian Ganea, a propus ca alte 102 locuri din parcarea supraterană de pe Cuza Vodă, dintr-un total de 345, să fie repartizate funcționarilor publici din Primăria Ploiești, la tarife preferențiale. După ce observatorulph.ro a sesizat discriminarea față de ceilalți plătitori de taxe și impozite, proiectul nu a mai fost supus votului consilierilor locali, fiind retras la solicitarea șefului de partid.

Observatorulph.ro solicită public conducerii Primăriei Ploiești să transforme parcarea rezervată angajaților într-una publică.

În acest fel, toți șoferii vor avea acces, contra cost, la un serviciu desfășurat pe domeniul public.

Galerie FOTO cu parcarea exclusivistă a Primăriei Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău