fbpx

WhatsApp_Image_2019-04-09_at_09.25.49_075a1.jpeg

Numeroși șoferi din Ploiești ne-au relatat că angajații SGU Ploiești le-au blocat roțile selectiv, pentru parcare ilegală, ignorând celelalte mașini. Explicația dată de reprezentanții SGU de la compartimentul ”Blocări” a fost uluitoare: ”Sunt sancționați doar șoferii care parchează parțial pe trotuar. Cei care ocupa integral trotuarul nu pot fi amendați!” Observatorulph.ro a consultat legislația locală în materie de parcări ilegale și a descoperit că angajații SGU mint cu nerușinare!

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”Angajat SGU, întrebat de ce blochează selectiv roțile: ”Nu avem voie să blocăm mașinile parcate pe trotuar” – VIDEO” un alt cititor ne-a relatat o situație similară.

”În data de 27 martie am fost să plătesc impozitul și am parcat mașina pe strada Basarabi. Nu a durat nici zece minute, iar când m-am întors la mașină aveam deja roata blocată, semn că cei de la SGU stau la vânătoare. Celelalte mașini, care erau parcate exclusiv pe trotuar, au fost ignorate. L-am întrebat pe angajatul SGU de ce se întâmplă asta și mi-a spus că nu pot bloca mașinile care au toate roțile pe trotuar! Mi se pare aberant, mai ales că pietonii chiar nu mai au pe unde să treacă și ocolesc mașinile pe carosabil!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajații SGU Ploiești de la blocări MINT

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Ploiești nr 214/2015 privind reglementarea unor activitîți desfășurate de SGU, șoferii pot fi sancționați dacă parchează pe spații verzi, TROTUARE, scuaruri, alei, parcuri și grădini publice.

Observatorulph.ro solicită public conducerii SGU Ploiești să-și sancționeze angajații care aplică legislația după bunul plac!

FOTO Document HCL 214/2015 privind blocarea roților mașinilor parcateneregulamentar

amenda-sgu_a1ec9.jpg

Doar șoferul care și-a parcat mașina astfel încât pietonii să aibă loc pe trotuar a fost blocată de SGU!

WhatsApp_Image_2019-04-09_at_09.26.05_d2e60.jpeg

WhatsApp_Image_2019-04-09_at_09.25.49_982f3.jpeg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook