fbpx

cosmindragomir_SkyBlue_XL_056_Copy_86f89.jpg

Acum câțiva ani, când a început șantierul complexului Sky, în apropierea fostei fabrici Intex din Păulești, puțini credeau în succesul proiectului. Acum, Sky Center Păulești este un resort de cinci stele, așa cum numai turiștii care-și permit o vacanță de lux în Turcia, la UAI, mai văd.

Prima dată am ajuns în această locație la ziua unui amic, care a făcut cinste cu o partidă de bowling. Recunosc, am fost impresionat de clădire, finisaje, curățenie (în baie, și culmea, la bărbați, mirosea a trandafri, ești nebun?) și facilități. Acum, Sky Play oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber astfel încât aici te simți ca în vacanță.

play_ad6ce.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A trecut ceva timp, iar într-o vară am fost la piscină cu băiatul meu, deși prefer marea din motive de igienă. Sunt puține locuri publice unde am avut curaj să mă ”scald”, iar Sky Pool este, de departe, pe primul loc. Zona exterioară mai cuprinde teren de tenis și loc de joacă. Ce mai vrei?

cosmindragomir_SkyBlue-aug18_004_33e2a.jpg

Apoi, ca orice bărbat însurat, sunt nevoit să plătesc o viață datoriile de la nuntă. Așa că am ajuns la petrecerea unui bun prieten la Sky Grand Ballroom. Nu știu cât a fost meniul, dar locația, mâncarea, servirea au fost de cinci stele. N-a fost nevoie să fac tradiționalul sondaj de opinie printre ceilalți meseni ca să știu ce sumă pun în plic. A fost un  ”dar de nuntă” de plăcere, nu din obligație. M-am distrat pe cinste așa că, dacă m-aș mai însura odată (evident tot cu tine, iubi) nu mi-aș face nunta în alt loc decât aici. Motivul? E simplu: Riscul de a te enerva pe șeful de sală, chelner sau bucătar este ZERO.

cosmindragomir_SkyBlue-sep18_002_e7813.jpg

Iar dacă vrei să te simți ca într-un resort de lux din Turcia, fără să dai o căruță de bani pe biletele de avion, fă o aroganță și cazează-te, singur sau cu cine vrei tu, la Sky Blue Hotel & SPA. O noapte cu mic dejun nu te costă mai mult decât o camera prăfuită de hotel comunist de pe Valea Prahovei, dar în schimb ai parte de un tratament regesc.

Camera este senzațională, cu mobilier de lux, saltele unde dormi ca-n Rai (nu știu încă cum e acolo dar sună frumos), baia demnă de reședința unui șeic plin de bani (știu că e pleonasm, dar deh, ei își permit), iar spațiile comune și SPA-ul sunt …wow.

cosmindragomir_SkyBlue_XL_094_Copy_79b4a.jpg

Și dacă vrei să impresionezi (soția, amanta, partenerul de afaceri, prietenii) ia masa la Sky Restaurant. Experiența culinară este senzațională (eu am căutat pe google traducerea unor preparate din meniul care sună sofisticat, dar așa și trebuie pentru valoarea lor), iar atmosfera este una de vis. Chef Ionuț Roșca îți va găti de la tagliatele albe cu scoici, caracatiță și creveți uriasi, până la fripturi savuroase (dacă nu mă crezi intră și pe site)

Cam asta a fost recomandarea unuia care, ori decâte ori a ajuns la Sky Center, a avut parte numai de lucruri faine.

Dacă a fost ceva ce nu ți-a convenit scrie-le direct AICI pentru că sesizările clienților nu ajung în ”recycle bin”, ci se transformă în ședință-fulger cu angajații 😊 (P)

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook