fbpx

87137-mihai-viteazul_XL.jpg

Elevii din clasa 8 M (Matematică-Informatică) de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești sunt geniali. O dovedesc rezultatele excepționale obținute la diverse materii la olimpiadele școlare din acest an.

Elevii din 8 M s-au calificat pe faza națională la olimpiadă, după cum urmează: șapte la informatică, 4 la matematică, doi la chimie (unde au obținut premiul al doilea și o mențiune) și câte unul la limba română, respectiv biologie. Practic, unul din doi elevi este ”olimpic național”.

Dealtfel, Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești domină autoritar topul județean al celor mai bune din Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, după desfășurarea celor mai multe olimpiade județene la discipline teoretice, situatia calificărilor la etapa națională este următoarea: CNMV 120 de elevi, celelalte colegii și școli din Ploiești 70, restul judetului 30.

Cei mai mulți ”olimpici” ai CNVM sunt la informatică, unde s-au calificat 26 de elevi calificați, din totalul celor 42 de elevi care provin din Prahova. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg