fbpx

articol4.jpg

Deși în trecut tratamentul endodontic era cunoscut drept o procedură dureroasă ce necesita foarte mult timp de lucru, azi tratamentele endodontice sunt realizate cu tehnologii avansate de către un medic specialist endodont, iar pacientul nu simte durere în timpul procedurii.

Atunci când pulpa dentară este inflamată din cauza unor traumatisme ale dintelui este necesar tratamentul endodontic. Inflamația netratată duce la complicații mult mai grave sau chiar la necesitatea extracției dintelui. Totodată, durerea va fi mult mai mare și există riscul apariției infecțiilor ce pot pune în pericol viața pacientului.

Când ai nevoie de un tratament endodontic?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

- Dacă ai o carie dentară ce a pătruns smalțul și a avansat în dentină până în vecinătatea  camerei pulpare

- Dacă ai un dinte foarte cariat, pentru evitarea viitoarelor infecții

- Dacă simți o durere acută la nivelul unei dinte

Cariile dentare ce necesită tratamente de canal apar de obicei din cauza consumului excesiv de dulciuri și a igienei necorespunzătoare.

În Clinica Dentară Ina Dent tratamentul de canal este realizat exclusiv la microscop, doar sub izolare cu digă. Faptul că utilizăm microscopul pentru tratamentele endodontice are numeroase avantaje printre care enumerăm: diagnostic corect, tratare corectă și completă, refacere rapidă și economie de timp.

Tratamentul de canal efectuat corect este ultima soluție înainte de extracție, ce poate ajuta la salvarea dintelui. Acesta se poate realiza de obicei într-o singură ședință. Desigur, dacă este nevoie de o procedură mai complexă, tratamentul poate necesita mai multe ședințe.

 În plus, atunci când trebuie efectuat un tratament de canal este necesară o radiografie dentară înainte si după manevra endodontică. În clinica noastră poți beneficia si de serviciul de radiologie dentară, minimum iradiantă, lucru ce ne ajută să evaluăm corect, rapid și în aceeași ședință procedurile dentare.

De asemenea, în cadrul tuturor tratamentelor endodontice încercăm să abordăm conceptul "pain-free". Folosim anestezice și instrumentare moderne pentru a diminua durerea resimțită de pacient și a crește gradul de confort al acestuia. În cadrul tuturor tratamentelor endodontice pe care le realizăm, pacienții sunt sub anestezie locală profundă, astfel încât aceștia nu simt durerea în timpul procedurii.

La Clinica Dentară Ina Dent găsești toate serviciile stomatologice de care ai nevoie sub un singur acoperiș!

Endoscopie.00_00_23_01.Still002.jpg

Endoscopie.00_00_26_16.Still003.jpg

Flux pacienti.00_01_05_28.Still003.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg