Mihaela Tatu împărtășește arta livrării discursului la Sky Blue Hotel & Spa

logo hotel alb.jpg

logo hotel alb.jpg

În perioada 30-31 martie, Sky Blue Hotel & Spa devine partener bizz.club Ploiești cu prilejul workshop-ului „Arta și tehnica livrării discursului” susținut de Mihaela Tatu, moderator permanent la Business Days, speaker motivațional și trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului.

„Arta și tehnica livrării discursului” este primul workshop pe teme distincte de business care se va desfășura pe parcursul anului în Ploiești și abordează un subiect necesar și îndelung dezbătut la nivel internațional: abilitatea de a ține un discurs sau o prezentare în public.

Îndrumați de Mihaela Tatu, participanții vor învăța aspecte esențiale despre tehnica livrării discursului: dicție, intonație și frazare, ritm și volum, punctarea cuvintelor cheie astfel încât publicul să fie receptiv la ideile și emoțiile transmise, gestionarea informațiilor, atitudine, prezență scenică și conduită, respirație și igiena aparatului de vorbire.

Pe parcursul celor două zile petrecute la Sky Blue Hotel & Spa, Mihaela Tatu dorește să le reamintească participanților că modul de exprimare reflectă felul în care gândesc și acționează. Astfel, vor afla cum să înlocuiască vechile obiceiuri de vorbire cu unele noi, corecte, cum să își învingă teama naturală de a vorbi în public și să susțină cu încredere un discurs, cum să creeze un raport bun cu publicul și să folosească eficient spațiul alocat.

Participanții sunt invitați să servească prânzul sau să interacționeze cu cei prezenți în timpul unei pauze de cafea (la Sky Restaurant & Terrace, unde mâncarea tradițională românească și cele mai savuroase preparate exotice transformă fiecare masă într-o experiență culinară deosebită, imposibil de egalat)

Informații adiționale Workshop „Arta și tehnica livrării discursului”

Program
30 martie 2019 – 09:00 – 19:00
31 martie 2019 – 09:00 – 19:00

Tarife
– 990 lei pentru membrii bizz.club;
– 1150 lei pentru cei care nu sunt membrii bizz-club;

Numărul maxim de participanți este 15.

Tarifele includ participarea la workshop, coffee break și masa de prânz.

Locație

Workshop-ului „Arta și tehnica livrării discursului” se va desfășura la Sky Center (Sky Blue Hotel & Spa), un complex exclusivist care îndeplinește cele mai înalte standarde ale ospitalității europene.

Amplasat strategic în zona suburbană a municipiului Ploiești, Sky Center îmbină avantajele unui mediu natural, transformat într-o oază de liniște și de relaxare, cu eleganța și rafinamentul unui stil arhitectural modern. Cu acces rapid către DN1 și numeroase centre urbane și turistice, complexul le asigură oaspeților oportunitatea de surprinde atât candoarea rustică și farmecul tradițiilor locale, cât și importanța istorică a împrejurimilor.

Informații suplimentare: Telefon: 0722 344 490

E-mail: alina.rosca@bizz.club

mihaela_1.jpg

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău