Cartierul rezidențial din Ploiești care oferă condiții de hotel de lux: apartament ultramodern, piscină, loc de joacă și parcare

0
2.jpg

2.jpg„Aș rămâne sau m-aș întoarce în Ploiești dacă aș avea casa mea”, „vreau un apartament ca-n reviste“, „mi-ar plăcea ca locuința să fie aproape de școala copilului, de un parc, de supermarket-uri ca să nu stau ore-ntregi în trafic“. Sunt doar câteva dintre dorințele pe care fie le ținem pentru noi, fie le spunem cu voce tare. Și cum de la gând până la faptă este doar un pas, „Rezidențial 9 Mai“ vine cu o ofertă de locuințe care sunt chiar și pe gusturile celor mai pretențioși clienți.

Se spune că în viață, pentru a fi un om împlinit, trebuie să crești un copil, să sădești un pom și să-ți construiești o locuință. Dacă primele două aspecte țin strict de fiecare dintre noi, în cazul celei de-a treia, totul se poate rezolva mult mai ușor. Și totul la standarde înalte, în incinta „Rezidențial 9 Mai”, departe de tumultul zonei centrale, dar în apropiere de Gara de Vest, unde poți ajunge, pe jos, în numai 10 minute pentru naveta spre serviciu sau drumețiile la munte, de Piața 9 Mai, Sala Sporturilor, Parcul municipal Ploiești, de trei supermarketuri și un mall, de Școala Bassarabescu sau de grădiniță. Totodată, pentru cei care iubesc fotbalul, în vecinătatea complexului rezidențial se află stadionul Astra.

Blocurile, ridicate pe terenul cu suprafața de 12.500 metri pătrați, sunt extreme de atrăgătoare ochiului, neavând nimic în comun cu arhitectura clasică a colosurilor de beton în care am crescut și locuim încă mulți dintre noi. Structura este de beton, cărămidă portantă, cu izolație din polistiren expandat, tencuială decorativă și tâmplărie PVC. Și cum frica de cutremur este prezentă în cazul multora dintre noi, imobilele au fost proiectate să reziste la un seism de 9 grade pe scara Richter, fiind verificate periodic de către Inspectoratul de Stat în Construcții.

Planuri de viitor

Complexul este în plin proces de extindere. Imobilele care urmează a fi ridicate vor fi construite din material de calitate care provin de la furnizori de top (ex: cărămidă Porotherm, beton Holcim etc.).

Locația va dispune de spații de relaxare și locuri de joacă pentru copii, pază proprie, supraveghere video, iluminat inteligent cu led-uri. În ,,Rezidential 9 Mai’’, viitorii locatari vor avea și un magazin de unde să-și procure cele necesare, fără a mai pierde timp și consuma combustibil până la supermarket-uri, dar va fi construită și o piscină acoperită ultramodernă, locul ideal de socializare și relaxare după o zi de muncă! Da, exact ca la un complex de patru stele! Doar că aici, confortul este pe timp nelimitat.

Cei care sunt interesați să-l aibă se pot adresa mai multor instituții bancare cu care administratorii complexului rezidențial au încheiat parteneriate în vederea acordării viitorilor clienți unor credite la dobânzi foarte avantajoase, aplicabile și pentru Programul „Prima Casă”.

Ca și în celelalte blocuri construite aici, locuințele se vând FINSATE LA CHEIE cu următoarele dotări: centrală termică proprie, baie complet mobilată, gresie, faianță, parchet, lavabil alb, geam termopan, interfon, internet, lift, locuri de parcare în proprietate contra-cost, în interiorul ansamblului, la demisolul blocului și în parcarea subterană comună, unde sunt disponibile 310 astfel de spații.

Confortul fiecăruia dintre noi contează! Iar în locuințele din „Rezidențial 9 Mai” vei simți acea frumoasă senzație de „acasă“.

Pentru detalii și programări, cei interesați pot merge la punctul de lucru „Rezidențial 9 Mai”, Ploiesti, strada Vornicei, nr. 4 B (lângă Registru Comerțului) sau pot cere detalii la telefon 0784288774.

Foto:

2.jpg

DSCN5329.JPG

7.jpg

13.jpg

15.jpg

18.jpg

20.jpg

DSCN5338.JPG

1.jpg

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău