fbpx

gunoi-olt.jpg.jpeg

După ce peste 100 de angajați ai Rosal Ploiești au intrat în grevă, luni dimineața, orașul a rămas practic fără servicii de salubritate.

Rămași de două luni fără salarii, angajații au refuzat să mai iasă din garajul Rosal, susținând că nu vor renunța la protest, până când drepturile salariale nu vor fi achitate integral.

Contractat în cursul dimineții de observatorulph.ro, directorul Rosal a declarat că ”îi înțelege pe protestatari, care nu au ce să mai ducă de mâncare acasă”. Cătălin Ioniță a mai precizat că ”vina este a municipalității, care are facturi restante pe ianuarie și februarie”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

L-am contactat și pe primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, care ne-a cerut un scurt răgaz pentru a prezenta situația exactă. După orele prânzului acesta ne-a anunțat că va face declarații la 15.30, precizând că va prezenta documente care să ateste că ”Rosalul minte, iar orașul arată jalnic”. (n.r. - declarațiile primarului vor fi transmise în direct pe www.observatorulph.ro și pe pagina noastră de facebook).

Încercând să aflăm dacă protestul are șanse să se încheie, iar serviciul de salubritate să fie reluat, am discutat din nou cu directorul Rosal. De această dată am aflat că: ”municipalitatea a achitat astăzi restanțele, după mediatizarea grevei, însă banii fiind virați prin Trezorerie sunt necesare trei zile până la intrarea în contul societății, deci până la plata efectivă a salariilor.”

Cum acuzele curg de o parte și de cealaltă, vom afla peste aproximativ două ore ce are de spus primarul și cum, conform spuselor lui, va demonta minciunile Rosal.  

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg