spital.jpg

O mamă susține că a trecut prin momente dificile, joi, la prima oră a dimineții, la spitalul de pediatrie din Ploiești. Deși era singură la urgențe, aceasta a așteptat cu copilul în brațe 40 de minute să o vadă medicul de gardă. După ce a cerut socoteală, i s-a spus că poate să plece acasă fără ca fetița sa, de trei ani, să fie consultată. Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii spitalului:

UPDATE: Directorul spitalului, Cătălin Vișean, a declarat: "Medicul de gardă era ocupat cu tratarea unui alt copil aflat într-o situație mult mai gravă, fiind nevoie de timp pentru efectuarea unor investigații medicale complexe. Doamna respectivă s-a prezentat la Urgențe cu un caz mai puțin grav, motiv pentru care a fost nevoie de un timp de așteptare mai mare. În acest caz, prioritate au urgențele, în special cele cu risc chirurgical."

Medeea Dumitru susține s-a prezentat cu copilul său, de trei ani, joi dimineață, la ora 6:00, la spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Nu am dormit toată noaptea. Fetița mea, de trei ani, a făcut febră, tușea non-stop, nu putea respira normal. La ora șase m-am prezentat la unitatea de primiri urgențe și am tot așteptat să fie văzută de medicul de gardă. Menționez că la acea oră nu mai era niciun copil la urgențe. După 40 de minute, mi s-a spus că de la triaj am timp de așteptare 4 ore și că dacă nu-mi convine să plec, fără să fie consultat copilul. Ceea ce am și făcut. Mi se pare inadmisibil modul în care a fost tratată fetița mea”, ne-a transmis mama, împreună cu imaginile de mai jos surprinse în spital:

După 20 de minute, i se transmite mamei că timpul de așteptare este de patru ore:

Momentul în care femeia intră în cabinetul medicului:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg