fbpx

articol3.jpg

De câte ori nu ați fost puși pe drumuri între dentist și un cabinet de radiologie pentru ca medicul să poată stabili cu exactitate ce probleme aveți și care este tratamentul potrivit? La Clinica Ina Dent din Ploiești acest disconfort, care presupune timp și bani, a fost eliminat. Radiografia se face pe loc, cu un aparat performant, cu un nivel redus de radiații.

Pentru că timpul este prețios și pentru că ne pasă, managementul Clinicii Dentare Ina Dent a considerat o prioritate achiziționarea unui aparat de radiografie dentară panoramică. Astfel, se reduce timpul necesar identificării problemelor stomatologice ce nu pot fi observate cu ochiul liber și crește confortul pacienților ce găsesc în același loc serviciul de care au nevoie în care își rezolvă problemele stomatologice. 

Prin intermediul radiografiei dentare medicul stomatolog are posibilitatea să își formeze o imagine completă a dinților și maxilarului, aceasta fiind esențială în diagnosticarea corectă a afecțiunilor stomatologice și în observarea anumitor detalii ce nu se pot vedea în cadrul examenului clinic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

1.jpg

Radiografia dentară poate dezvălui atât probleme dentare, cât și medicale, precum: boală parodontală avansată, chisturi în oasele maxilare, tumori maxilare, cancer bucal, dinți afectați, tulburări ale mandibulei sau sinuzită.

Deoarece tehnologia a evoluat, expunerea la radiații pentru realizarea radiografiei dentare nu mai reprezintă o problemă, fiind necesar un timp de expunere foarte scurt. Prin comparație, atunci când zburați cu avionul vă expuneți unei cantități mai mari de radiații față de momentul în care realizați o radiografie dentară.

Un alt avantaj al radiografiei panoramice este confortul mărit pentru pacient. Spre deosebire de o radiografie intraorală tradițională - în care detectorul de film / raze X este plasat în interiorul gurii, ceea ce creează  disconfort pentru pacienți (senzații de vomă) - filmul pentru raze X panoramice este conținut în interiorul aparatului, fapt care crește confortul pacientului.

Radiografia dentară folosește o doză foarte mică de radiații ionizante (raze X) ce nu reprezintă riscuri pentru sănătate. Realizarea unei radiografii dentare prezintă avantaje în tratarea afecțiunilor stomatologice și produce mult mai puține probleme decât neidentificarea la timp a unei afecțiuni dentare.

2.jpg

Solicita o programare la Clinica Dentară Ina Dent si beneficiaza de radiografii dentare realizate cu aparatură de ultimă generație!

(P)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg