50243826_345893912913160_696227053518716928_n.jpg

Ciprian Dafinescu este un prahovean care caută atenție. O face cu atâta insistență, încât le-a atras atenția și polițiștilor care i-au deschis dosar penal. Nu i-a fost suficient, pentru că omul continuă...

Când nu te duce mintea să faci ceva cu adevărat interesant, găsești tot felul de ”soluții” care să te facă celebru. Chiar dacă cei mai mulți i-au transmis deja că este penibil, sunt și câțiva care îl apreciază: ”Bravo, frate! Ești foarte tare!” Ce este atât de ”tare” în ce face omul?

Ultima lui ispravă a fost să se îmbrace în pijamale și să se plimbe prin Ploiești, pe străzi, prim mall-uri. Foooarte interesant... genial, am putea spune. O acțiune civică menită să trezească acele conștiințe adormite, ale unor persoane pentru care citirea propriei cărți de identitate a fost cea mai lungă lectură. Și... cam atât.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu am fi amintit despre el și prostiile pe care le propagă pentru ”like&share”, dacă nu ar fi existat amețiții care să creadă că este ceva extraordinar să dai dovadă de prostie, tânărul devenind un model pentru alții cu sinapsele prăjite. Adevărul este că îți trebuie multă minte să te îmbraci în pijamale și să ieși pe stradă. 

Au existat voci care ne-au criticat, spunându-ne că omul este bolnăvior și nu trebuie tratat așa. Tocmai aici am și văzut una dintre probleme. Dacă este cu adevărat afectat psihic de vreo boală, care să îi justifice comportamentul, atunci cum se face că are dreptul legal să posede permis și să își conducă BMW-ul?  În fapt, este singurul lucru care ne preocupă - siguranța celor care îi ies în cale.

Pentru cei cărora le-a scăpat momentul ”scandalului în chiloți”, detaliile sunt AICI

Polițiștii prahoveni au reacționat, pe lângă amendă deschizându-i și dosar penal. Detalii AICI.

În eventualitatea în care îl vedeți prin Ploiești, făcând ”diverse chestii”, la fel de ”inteligente”, priviți-l cu compasiune și poate îl ajutați cu o recomandare către un medic de specialitate. Nici profitul din sala de jocuri pe care o deține și nici rudele care lucrează în Primăria Brazi se pare că nu au reușit să susțină financiar tratamentul adecvat. 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg