fbpx

1962cfeb-17f3-40f5-b88e-b3ef6fe63051.jpg

Inițial au apărut câteva poze, surprinse de cei aflați în spatele mașinilor lor, în cele două intersecții unde au regizat scandalul în trafic. În foarte scurt timp a apărut și filmul ”regizat” de cei doi și prietenul care i-a înregistrat. Pentru măreața lor faptă, polițiștii Secției 2 au luat măsurile legale. Doar că legea...

Joi, după amiaza, atenția ploieștenilor a fost atrasă de un incident în trafic, în care doi tineri simulează o ceartă, dezbrăcându-se, parcă pregătiți să se ia la bătaie. Momentul a fost surprins de cei aflați la stopuri, în spatele lor, nebănuind că tinerii au regizat scena.

Nu este clar ce au vrut să demonstreze, însă putem avea două variante:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

1. Un moment de teribilism, pe care lesne îl putem cataloga drept prostie, prin care căutau atenție, considerând că sunt amuzanți. Poate ar fi fost, dacă măcar unul dintre ei purta chiloți roz, cu trompă de elefănțel.

Trecem însă peste această variantă și ne gândim la cea de a doua, mult mai serioasă, care ne arată cum suntem de fapt.

2. Deși au scris în postare că este ”o farsă”, nu este deocamdată clar adevăratul scop. Acesta ar putea fi o demonstrație a faptului că ”vitejia” la români se manifestă doar online. Filmările din cele două zone ale Ploieștiului, Caraiman și Vest, demonstrază că suntem inerți în astfel de situații. Nici măcar un șofer nu coboară la cei doi, pentru a încerca să aplaneze un conflict care putea fi real. 

Dacă însă au vrut să atragă atenția și să-i facă pe ceilalți să râdă, atunci verdictul nostru este: maimuțăreală penibilă.

Bonus, pentru a nu se mai face de râs în ”regiile” viitoare, nu există ”mai superior”. Înainte de a face o nouă filmare, ar putea să piardă puțin timp pentru a afla cum stă treaba cu adjectivele și comparativul, superlativul, chestii din astea care te fac cu adevărat ”mai șmecher” în cap.

Surse demne de încredere ne-au precizat că nu sunt la prima ”regie”, încercând și o alta, în care s-au făcut de râs în fața unui polițist.

Ciprian Dafinescu, șoferul BMW-ului, a fost găsit la domiciliu, polițiștii sancționându-l cu 200 de lei, pentru că legea 61/1991, republicată în 2014, care sancționeză faptele de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii si liniștii publice... atât prevede. 

Cel de al doilea protagonist al filmării de ”Oscar în chiloți”, nu a fost găsit la domiciliu, însă a fost citat procedural, urmând să fie ”ușurat” cu impresionanta sumă de... 200 lei.

Din toată povestea, mai mult sau mai puțin penibilă, singura concluzie utilă este că, la români, spiritul civic se manifestă prin claxon.

sursa video - youtube - Ciprian Dafinescu

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg