pipait_02660.jpg

Un bărbat de 30 de ani, din Ploiești, a fost condamnat pentru săvârşirea infracțiunii de agresiune sexuală după ce anul trecut a pipăit mai multe tinere în centrul orașului.

Judecătoria Ploiești l-a condamnat pe George Ionuț Panait la o pedeapsă contopită de 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare închisoare pentru săvârşirea infractiunii de agresiune sexuală asupra a trei tinere. Magistrații au decis totuși suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de supraveghere de 3 ani și efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunității pe raza comunei Blejoi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru că una dintre victime, de profesie avocat, s-a constituit în parte civilă, agresorul a fost obligat la plata sumei de 15.000 lei, cu titlu de daune morale, către aceasta.

Agresarea sexuală a celor trei tinere s-a produs în vara anului trecut. Bărbatul condamnat lucra ca inginer de sunet într-un club și este necăsătorit.

VIDEO Momentul reținerii suspectului:

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...