b9a40cb9-4b77-4f06-9b80-3bddc0ca34cc.jpg

Au venit să măture manual o stradă, au strâns gunoiul lângă un stâlp și... l-au lăsat acolo.

Operațiunea de pe strada Cavalului, din Ploiești, a fost efectuată săptămâna trecută. Măturătorii stradali și-au făcut treaba doar pe jumătate, cei care locuiesc în zonă așteptându-se ca mormanul de gunoi să fie totuși ridicat de o echipă venită în urma măturătorilor.

Nu s-a întâmplat așa, drept care mizeria tronează liniștită în locul în care a fost adunată, încurajându-i pe cei mai puțin civilizați să contribuie și ei la grămada care cere vârf.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

2019 a debutat în nota în care s-a încheiat anul precedent, pe care l-am numit ”Anul gunoiului la Ploiești”.

b9a40cb9-4b77-4f06-9b80-3bddc0ca34cc.jpg

d5a1e3b4-c7be-424a-8741-cc437a01d593.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.