caine_politist.jpg

Reha, Vaza, Tek, Nyt și Odef sunt cinci dintre câinii de serviciu ai IPJ Prahova, care vor ieși în curând la pensie.

Cei care doresc un astfel de exemplar trebuie să participe, însă, la licitație.

Licitația va avea loc la sediul IPJ Prahova, pe data 04 ianuarie 2019, ora 10.00. Câini sunt din rasa ciobănesc german.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei care doresc să achiziționeze un astfel de exemplar trebuie să se prezinte la sediul IPJ Prahova pe data de 27 decembrie pentru achizionarea caietului de sarcini.

În funcție de câinele ales, persoana interesată trebuie să depună o taxă de participare, care diferă de la un câine la altul, aceasta fiind de câteva zeci de lei.

caine_politist.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.