opel.jpg

Șoferul unui Opel argintiu, înmatriculat în Prahova, este căutat de polițiști după ce a lovit aseară un tânăr de 18 ani pe trecerea de pietoni din cartierul ploieștean Bariera București.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17:15, iar șoferul a fugit.

Tânărul a fost transportat la spitalul județean, în urma impactului suferind mai multe răni, cea mai gravă fiind la umăr.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Tânăr lovit de mașină, pe trecere, în Bariera București din Ploiești. Șoferul a fugit. Apel pentru prinderea lui

Accidentul a fost anunțat la ora 17:24.

Dacă aveți detalii despre mașina implicată în accident transmiteți informațiile la Poliție sau la ziarul nostru (Facebook/ObservatorulPrahovean, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.