WhatsApp Image 2018-12-07 at 16.34.04.jpeg

Vremurile în care comercianții fugeau de studenți, considerați cei mai săraci clienți, au apus. O dovedește o cafenea, afacere de familie, deschisă la la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, sub bradul 5 TO GO. Aici orice produs costă cât bancnota preferată a studentului: 5 lei :)

Până la începutul acestui an universitar, studenții din UPGerau nevoiți să ia mașina personală sau autobuzul 30 până în centrul Ploieștiului pentru a bea o cafea bună. Acum nu mai trebuie decât să ajungă lângă sala de sport, la 5 TO GO, un coffe shop unde toate produsele, indiferent de dimensiune sau de tipul acestora, costă 5 lei.

În spatele acestei afaceri cu aromă de cafea se află Alina Popescu, cea a deschis prima cafenea de acest tip în centrul Ploieștiului acum trei ani. Și, pentru că s-a bucurat de succes, a deschis-o pe a doua lângă sala de sport de la UPG. De ce aici? A fost și o decizie sentimentală, pentru că Alina a fost studentă a acestei universități, fiind de profesie inginer mecanic, specializarea utilaj petrolier. Iar alternativa la cafeaua de la automat, deloc sănătoasă, a prins rapid printre studenți, mai ales că prețul unic este pe măsura buzunarelor lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Singura prăjitorie de cafea din Ploiești cu livrare la domiciliu. Diferența uriașă față de cafeaua din supermarket

Aici, atmosfera este una relaxantă, iar după niște cursuri sau examene  obositoare, cine nu-și dorește un moment de liniște în care să savurezi o cafea bună? Unde mai pui că oamenii de acolo sunt atât de bine dispuși, încât te fac și pe tine să zâmbești instantaneu. Iar pentru chiulangii, locul este perfect! :)

Mai mult, într-un peisaj comunist al clădirilor UPG, căsuța din lemn, de unde îți poti lua o cafea, o ciocolată caldă sau o prăjiturică, pare o pată de culoare dintr-o poveste de succes.

WhatsApp Image 2018-12-07 at 16.34.03.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-07 at 16.34.04.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-07 at 16.34.05.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-07 at 16.34.05 (1).jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.