WhatsApp Image 2018-12-06 at 09.02.30.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat povestea lui Mirel Dumitru, elevul Colegiului Spiru Haret din Ploiești, care face naveta, alături de mama sa, din localitatea Popești, comuna Brazi, într-un scaun cu rotile, viața acestuia s-a schimbat mult în bine. Ieri, Mirel a împlinit 18 ani, fiind sărbătorit de colegi. El a primit și un cadou special: cursurile speciale ale unei școli de șoferi pentru obținerea permisului de conducere!

După publicarea articolului, deputatul USR, Dan Rădulescu, s-a oferit să-i plătească abonamentul de transport la firma cu care se judecă pentru că nu-i pune la dispoziție, așa cum prevede legea, o rampă de acces, fiind cărat pe brațe de mama sa.

Detalii aici: O mamă își cară fiul imobilizat de 17 ani în brațe ca să-l ducă la școală. Autobuzul firmei DST, cu care face naveta de la Brazi la Ploiești, nu are rampă. FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai mult, conducerea liceului a reușit să convingă o școală de șoferi să-i sponsorizeze cursurile speciale pentru obținerea permisului de conducere.

Ieri a fost ziua lui Mirel, elevul fiind sărbătorit cu tort de colegii săi.

WhatsApp Image 2018-12-06 at 09.02.11.jpeg

Pe pagina de Facebook a colegiului a fost descris întregul eveniment:

”În spiritul sarbatorilor de iarna care se apropie, am inceput luna cadourilor la Colegiul "Spiru Haret" cu un proiect nou, de educatie incluziva, intitulat "Toti pentru unul si unul pentru toti".

Astazi am fost toti pentru Mirel, caruia colegii i-au marcat ziua de nastere. Prin generozitatea sponsorilor si complicitatea personalului scolii, am reusit sa obtinem fonduri pentru o surpriza mai deosebita, potrivita cu momentul majoratului: inscrierea la cursurile de obtinere a permisului auto.

Domnul Lucian Ignea, din partea firmei ERISIR ECOCONSULT SRL, ne-a impresionat cu decizia de a participa la acest proiect, oferindu-ne sprijin financiar si consultanta de specialitate.

S-au alaturat initiativei noastre si cei de la scoala de soferi CCC Admis Ploiesti, unde elevul nostru va fi inscris si va beneficia de gratuitate pentru cursul de legislatie.

La multi ani fericiti sarbatoritului!
Felicitari clasei a 10-a B pentru modelul de unitate pe care il ofera! 
Multumiri tuturor pentru solidaritate!”

VIDEO


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.