61919605.jpg

Luni seara, un bărbat de 77 de ani, din Mizil, a murit după ce a fost lovit de tren. Accidentul s-a produs între localitățile prahovene Inotești și Mizil.

Trenul de călători Interregio 15002, care circula pe ruta București - Nehoiașu, a surprins victima în timp ce se deplasa pe calea ferată.

Când bărbatul, identificat ulterior ca fiind Alexandru Baicu, a intrat în raza farurilor locomotivei, mecanicul a dat semnal sonor, însă victima și-a pus mâinile în cap și a rămas nemișcată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Impactul cu locomotiva i-a fost fatal.

Rudele bărbatului îi dăduseră dispărut aseară, la Ploiești.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...