47318151_511945835977473_4282229294878425088_n_8b877.jpg

Primele zece autobuze noi,  dintr-un lot de 50, au fost introduse pe traseele 30, 1 și 2 ale TCE Ploiești începând de sâmbătă, 1 Decembrie.

Până acum au fost semnalate câteva probleme tehnice, care au fost rezolvate sau sunt în curs de remediere de echipa de tehnicieni a vânzătoruluim care se ocupă de mentenanță pe perioada garanției.

Nicolae Alexandri, director TCE Ploiești, pentru observatorulph.ro:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Au fost câteva probleme minore, multe dintre ele rezolvate deja, la sistemul de accelerație și încălzire sau antigel insuficient. Este normal să mai apară astfel de probleme, dar autobuzele sunt în garanție și vor fi reparate în cel mai scurt timp”.

Reamintim că autobuzele cumpărate de Primăria Ploiești sunt asamblate în România și au motoare Mercedes.

Autobuzele sunt dotate cu rampe pentru persoanele cu handicap, câte trei uși duble, podea joasă, aer condiționat și încălzire pe timp de iarnă, sistem multimedia, camere video de supraveghere ș.a.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.