DSC02587.jpg

Scandalul provocat sâmbăta trecută la spitalul din Vălenii de Munte de rudele unui copil care a suferit arsuri, nemulțumite de lipsa de reacție a medicilor, s-a lăsat cu amenzi și un dosar penal.

Cinci persoane care au făcut scandal au fost amendate cu câte 200 de lei de polițiștii din Văleni pentru tulburarea liniștii publice și adresarea de cuvinte jignitoare cadrelor medicale.

Totodată, a fost deschis și un dosar penal pentru distrugere. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În  schimb, cadrele medicale nu pot fi sancționate de polițiști, în lipsa unei decizii a Colegiului Medicilor Prahova.

Rudele copilului susțin că, deși copilul suferise răni prin opărire cu lichid fierbinte, niciun medic nu era de gardă pentru a prelua pacientul adus cu mașina personală a familiei.

Imaginile au fost postate pe Facebook (VIDEO AICI)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.