46948669_2250927358520494_403872151553179648_n.jpg

Un elev din clasa a opta a Școlii Mehedința din comuna prahoveană Podenii Noi a realizat un film documentar cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

Este vorba de Andrei Cezar Ștefănescu, de 14 ani, pasionat de istorie și limbi străine. 

Chiar dacă este crescut doar de mamă și bunică, elevul se numără printre cei mai buni din școală, remarcându-se la numeroase concursuri de creație și olimpiade școlare prin rezultate deosebite.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu resurse limitate, având un calculator ”obosit” și după zeci de ore de studiu, Andrei a reușit să realizeze un documentar despre Marea Unire care vă va impresiona.

Scuzați-i dicția, emoțiile au fost mari și normale pentru cei 14 ani ai săi...

Cei care vor să-l sprijine pe Andrei sunt rugați să ne scrie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

VIDEO: Documentar despre Marea Unire, autor: Andrei Cezar Ștefănescu


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.