fbpx

c0630d5f-15bb-46f0-a6ad-da2d774889f7.jpg

Bătaia filmată de elevii care au postat-o pe internet, nu a rămas fără urmări. Polițiștii au deschis dosar penal.

După ce am publicat în exclusivitate imaginile cu eleva bătută de o altă tânără, la sesizarea observatorulph.ro, polițiștii IPJ Prahova au demarat imediat cercetările, identificându-le în foarte scurt timp pe cele două implicate.

Au fost citate la poliție, pentru audieri în prezența părinților. Incidentul s-a petrecut marți, la liceul ploieștean Toma Socolescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prima s-a prezentat eleva agresoare, împreună cu mama ei. Tânăra are 15 ani și este din Filipeștii de Târg. Aceasta a povestit cum a însoțit o colegă din Toma Socolescu, la o întâlnire cu victima, elevă la școala Sf. Apostol Andrei, venită în vizită la prietena comună. De la o discuție în contradictoriu a fost doar un pas până la bătaie.

Tânăra venită în vizită a fost lovită de eleva de 15 ani din Filipeștii de Târg. Așa cum s-a întâmplat și în alte situații similare, tinerii aflați pe margine filmau și le instigau pe cele două, în loc să le despartă. 

În final, prietena comună a celor două a reușit să le despartă, luând-o pe agresoare în curtea liceului. 

Adolescenții care au filmat scena nu s-au putut abține și au postat imaginile, care ulterior au fost șterse. Una dintre filmări a fost însă salvată și trimisă către redacția noastră, noi redirecționând-o către IPJ Prahova. Polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Deocamdată, conducerea unității de învățământ nu a făcut publice măsurile disciplinare, care vor fi aplicate în cazul elevei agresoare. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg