fbpx

c0630d5f-15bb-46f0-a6ad-da2d774889f7.jpg

Bătaia filmată de elevii care au postat-o pe internet, nu a rămas fără urmări. Polițiștii au deschis dosar penal.

După ce am publicat în exclusivitate imaginile cu eleva bătută de o altă tânără, la sesizarea observatorulph.ro, polițiștii IPJ Prahova au demarat imediat cercetările, identificându-le în foarte scurt timp pe cele două implicate.

Au fost citate la poliție, pentru audieri în prezența părinților. Incidentul s-a petrecut marți, la liceul ploieștean Toma Socolescu.

Prima s-a prezentat eleva agresoare, împreună cu mama ei. Tânăra are 15 ani și este din Filipeștii de Târg. Aceasta a povestit cum a însoțit o colegă din Toma Socolescu, la o întâlnire cu victima, elevă la școala Sf. Apostol Andrei, venită în vizită la prietena comună. De la o discuție în contradictoriu a fost doar un pas până la bătaie.

Tânăra venită în vizită a fost lovită de eleva de 15 ani din Filipeștii de Târg. Așa cum s-a întâmplat și în alte situații similare, tinerii aflați pe margine filmau și le instigau pe cele două, în loc să le despartă. 

În final, prietena comună a celor două a reușit să le despartă, luând-o pe agresoare în curtea liceului. 

Adolescenții care au filmat scena nu s-au putut abține și au postat imaginile, care ulterior au fost șterse. Una dintre filmări a fost însă salvată și trimisă către redacția noastră, noi redirecționând-o către IPJ Prahova. Polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Deocamdată, conducerea unității de învățământ nu a făcut publice măsurile disciplinare, care vor fi aplicate în cazul elevei agresoare. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Razie a Poliției Rutiere în Prahova. FOTO

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții trecute pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Polițiștii au acționat în intervalul orar 22 -...