45610873_258905574808702_1683221528960827392_n.jpg

Sâmbătă, 17 noiembrie și duminică, 18 noiembrie, la Hotel Best din Ploiești (cartier Albert) va avea loc prima sesiune de degustare de cafea de specialitate din oraș. Inițiatorul acestui eveniment, promovat și pe Facebook AICI este Radu Popescu, ploieșteanul care s-a lăsat de administrație și politică pentru cea mai aromată afacere, cea cu cafea proaspăt păjită.

Înainte să afli detalii despre eveniment citește ultimul articol devenit viral în Ploiești despre afacerea lui Radu: Singura prăjitorie de cafea din Ploiești cu livrare la domiciliu. Diferența uriașă față de cafeaua din supermarket

Revenind la eveniment, în cele două ore cât durează o degustare, participanții vor putea asista la procesul de prăjire al cafelei (demonstrativ) și vor afla din secretele acestui proces vechi de mii de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce v-a plouat în gură, cum mi s-a întâmplat mie la prima experiență din prăjitoria lui Radu (detalii AICI), veți putea savura un expresso preparat din șase tipuri de cafea, din cinci țări de origine, prăjită în trei stiluri diferite. 

Important: nu există limită la consum de cafea și voie bună!

Pe parcursul acestei experiențe unice pentru Ploiești veți beneficia de training pentru ce înseamnă cafeaua verde și prăjirea ei și veți afla trucuri de reglare a expresorului pe care  nu le găsiți în manualul de utilizare al aparatelor sau pe internet.

În plus, participanții vor beneficia de discounturi preferențiale și cupon de reduceri la achizițiile viitoare de cafea.

Taxa de participare este de numai 25 lei, iar locurile limitate. Atenție, poți participa NUMAI dacă te-ai înscris pe site aici: http://www.compascoffee.ro/event_catevory/evenimente-viitoare/, iar pentru mai multe informații nu ezitați să sunați la: 0723 571 156

Nu uitați! Atât sâmbătă, 17 noiembrie, cât și duminică, 18 noiembrie, degustările vor începe la ora 10:00, respectiv 13:00 la Hotel Best din Ploiești.

Acesta nu este un articol publicitar, deși recunosc că am devenit dependent de cafeaua lui Radu. După ce am încercat zeci de sortimente de cafea din supermarket, credeți-mă, nu există termen de comparație.

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.