35052155_2005140602851933_1214636589762740224_n_62351.jpg

Că se conduce haotic în Ploiești, știe toată lumea, inclusiv Primăria care se face responsabilă de starea deplorabilă a străzilor din municipiu. Câte accidente credeți că s-au produs în Ploiești de la începutul anului până în prezent? 2 246! Iar acest număr este format doar din accidentele care s-au soldat cu pagube materiale, adică tamponări. Dacă le adăugăm și pe cele soldate cu victime, totalul se apropie de 3000.

Dacă ne raportăm la numărul mare de accidente, putem afirma că Ploieștiul este unul dintre cele mai periculoase orașe din țară pentru șoferi. Din cele 2 246 de accidente rutiere, cele mai multe s-au produs pe fondul neacordării de prioritate, nepăstrarea distanței regulamentare de deplasare și neasigurarea la schimbarea direcției de mers. 

Totodată, potrivit unor informații neoficiale, cele mai multe accidente rutiere s-au produs în intervalul orar 07.00-10.00, când orașul este paralizat de părinții care își duc copiii la școală și de navetiști. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IJP Prahova, în cea mai periculoasă intersecție din Ploiești, Padina cu Domnișori, de la începutul anului și până în prezent, s-au produs cinci accidente rutiere soldate cu pagube materiale și alte două soldate cu victime. 

Într-un răspuns transmis redacției, Poliția Prahova precizează că până în prezent nu au fost aplicate sancțiuni Primăriei Ploiești pentru starea drumurilor: 

001.jpg

foto arhivă


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.