44088285_336432137092009_4278875350622011392_n.jpg

În această dimineață, un cititor al observatorulph.ro a fost martor la un incident care se putea transforma într-o tragedie. Acesta călătorea cu trenul IR1550 pe ruta Ploiesti Vest Bucuresti Nord, iar în stația CFR Buftea unul dintre vagoane a luat foc din cauza saboților de frână care s-au blocat și încins!

”Speriați când au văzut foc și fum, călătorii au coborât pe peron și au chemat șeful de tren. Acesta a reușit să stingă incendiul cu un extinctor, apoi au venit și pompierii” ne-a transmis cititorul, martor la incident.

Călătorii au fost transbordați într-un tren regio care mergea până la gara Basarab, spre nemulțumirea angajaților care au întârziat la muncă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților CFR.

VIDEO

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.