4817b8ca-37d8-473f-84e7-0bf0684ad48d.jpg

Un tragic accident rutier s-a produs marți pe drumul morții - DN 1, în Prahova, în zona Paralela 45, pe sensul Ploiești - Brașov, la o distanță de aproximativ de 3 km de localitatea Bănești. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a murit după ce a fost acroșat de mai multe autovehicule. 

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 1 a fost întrerupt pentru aproximativ două ore, timp în care polițiștii au făcut cercetarea la fața locului și au încercat să adune cât mai multe indicii despre modul în care s-a produs accidentul. 

Un reporter al observatorulph.ro a reușit să stea de vorbă cu șoferul autoturismului care l-a accidentat mortal pe prahoveanul de 67 de ani din Urleta și a aflat că victima a fost lovită de numai puțin de patru mașini. Totodată tânărul care se afla la volanul autoturismului marca Dacia a mai declarat că bărbatul era hotărât să-și pună capăt zilelor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit acestuia, marți seară, în timp ce se deplasa pe DN 1, spre Brașov, în apropierea localității Bănești a observat de la distanță un bărbat aflat la marginea drumului. Tânărul șofer nu s-a gândit o clipă că bărbatul are de gând să-și încheie socotelile cu viața și și-a continuat deplasarea cu viteză constantă. 

Numai că, ajuns la aproximativ 5 metri de bărbat, acesta din urma s-a aruncat în fața mașinii și s-a uitat preț de câteva secunde în ochii șoferului. Impactul nu a putut fi evitat și a fost unul violent, victima fiind proiectată sub roțile unui TIR. 

Din cauza întunericului alte două autoturisme au trecut peste cadavrul bărbatului în vârstă de 67 de ani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate toate cauzele și circumstanțele în care a avut loc tragicul eveniment. 

Cum arată mașina după impact: 

4817b8ca-37d8-473f-84e7-0bf0684ad48d.jpg

5bf2debf-d8e9-41bf-a3d1-e57927081459.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la Tăriceni. O casă a luat foc

Pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Tăriceni, comuna Șirna.  Potrivit ISU Prahova, la fața locului au fost trimise două...

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trei incendii de vegetație în Prahova

Pompierii militari au fost solicitați miercuri după amiază să stingă trei incendii de vegetație izbucnite în Prahova, în cartierul ploieștean Mitică Apostol, în satul Lipănești și în comuna...

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

UPDATE-O mașină a luat foc în trafic la Câmpina

Un incendiu puternic a izbucnit la un autoturism miercuri în jurul orei 13.40 pe Bulevardul Carol din Câmpina. Potrivit primelor informații nu sunt victime.  UPDATE ora 13.48: În mașină se aflau două...

Eveniment
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accidente pe DN1 B, la Albești și în Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma...