fbpx

c1200x630_s604x0_banca_ghiseu_clienti_3.jpg

Liliana Iordache, o ploieșteancă în vârstă de 40 de ani, angajată a unei prestigioase bănci din municipiu, trăiește  începând cu anul 2011 un adevărat calvar, în urma căruia s-a și îmbolnăvit. Prin natura meseriei pe care o practică, femeia s-a trezit în mijlocul unui scandal monstru dintre un client și bancă. Pe scurt, a fost acuzată de un client că i-a închis un cont în care acesta mai avea o sumă de bani, lucru dovedit în instanță ca fiind imposibil și neadăvarat. În prima etapă a procesului, Liliana Iordache a fost reprezentantă în instanță de către bancă, însă după ce a pierdut, clientul păgubit și-a îndreptat acțiunile în instanță împotriva ei. 

Pe data de 26 mai 2011 Liliana Iordache s-a reîntors la serviciu după o perioada de liniște și împlinire sufletească: concediul postnatal, care a făcut-o să înțeleagă că bucuria unui copil reprezintă cea mai de preț recompensă. Doar că, atunci când lucrurile ar fi trebuit să reintre în normal și pe plan profesional, s-a trezit în rolul personajului negativ într-un film de acțiune în care este implicata banca la care lucrează, Poliția, DIICOT-ul, și Tribunalul.

Un client al băncii s-a prezentat la ghișeul la care Liliana Iordache lucrează și fără să stea prea mult pe gânduri a început să o acuze pe aceasta că i-a furat bani din cont și că i-a închis contul fără să-l anunțe. A urmat un întreg scandal care s-a mutat pe rând din sediul băncii în sediile parchetelor și în sălile de judecată. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia și-a demonstrat nevinovăția, în perioada în care era acuzată de bărbat că a efectuat operațiuni pe contul său, aceasta aflându-se în concediu maternal. Fiind vorba de acuzații de fraudă informatică, speța a fost cercetată de DIICOT care i-a dat dreptate Lilianei Iordache. Nevinovăția tinerei mămici a fost confirmată și de Tribunalul Prahova, însă clientul care susține că a rămas fără bani nu s-a oprit. 

În ciuda deciziei definitive a instanței, clientul a început un adevărat război personal cu Liliana Iordache și a formulat o o nouă plângere penală împotriva ei, la DIICOT, în același dosar. Interesant este faptul procurorul DIICOT, același care s-a ocupat și de primul dosar pe care l-a clasat, a redeschis urmărirea penală pe motiv că.... ”făptuitoarea nu a fost audiată”. 

După audiere, procurorul DIICOT de la structura teritorială Ploiești închide din nou dosarul cu aceeași soluție: clasare. 

Văzându-se în aceeași situație de mai bine de 5 ani, Liliana Iordache s-a îndreptat în instanța împotriva fostului client al băncii, doar că, în sens invers, lucrurile se mișcă foarte greu.

Femeia a făcut la începutul acestei veri plângere tergiversarea procesului justiției însă dosarul bate pasul pe loc, nici până în prezent neajungând pe masa procurorilor. 

Din cauza stresului și a umilințelor la care a fost supusă din 2011 și până în prezent Liliana Costache s-a îmbolnăvit, în prezent fiind sub tratament. Observatorul Prahovean a solicitat DIICOT Ploiești un punct de vedere cu privire la situația descrisă.

foto bzi.ro ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg