fbpx

1345_8ad7c.jpg

Directorul General al LUKOIL ENERGY&GAS, Alexander Fedorov, a oferit, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, prima reacție despre posibilitatea preluării sistemului de termoficare al Ploieștiului. Actualul contract, încheiat de primărie cu Veolia Energie Prahova, expiră în primăvara anului 2019, iar negocierile privind un nou tarif au eșuat.

”LUKOIL ENERGY&GAS Romania este capabil sa produca volumul necesar de energie termica. Furnizarea energiei va fi posibila pentru Ploiesti, iar volumul va depinde de oportunitatea economica” susține directorul Alexander Fedorov. Acesta a evitat să răspundă la ce tarif ar putea livra energia termică pentru Ploiești.

Reamintim că surse din primărie și Lukoil au confirmat pentru observatorulph.ro că între autoritățile locale și compania din Rusia se duc negocieri pentru preluarea sistemului de producție și distribuție a energiei termice.

”Sunt mari șanse ca Veolia să fie înlocuită din primăvara lui 2019 cu Lukoil Energy. Centrala care asigură acum funcționarea rafinăriei Petrotel poate produce suficientă energie termică pentru apă caldă și căldură în Ploiești”, susțin surse din Primărie, informația fiind confirmată ulterior și de surse din compania Lukoil.

Detalii aici: Negocieri secrete între Primăria Ploiești și Lukoil Energy pentru preluarea sistemului de energie termică

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc în Ploiești

Incindent, luni dimineața, în Ploiești, unde o mașină a luat foc în  mers. Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, compartimentul motor al unui autoturism a luat foc. Din fericire, nu sunt victime....