1345_8ad7c.jpg

Directorul General al LUKOIL ENERGY&GAS, Alexander Fedorov, a oferit, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, prima reacție despre posibilitatea preluării sistemului de termoficare al Ploieștiului. Actualul contract, încheiat de primărie cu Veolia Energie Prahova, expiră în primăvara anului 2019, iar negocierile privind un nou tarif au eșuat.

”LUKOIL ENERGY&GAS Romania este capabil sa produca volumul necesar de energie termica. Furnizarea energiei va fi posibila pentru Ploiesti, iar volumul va depinde de oportunitatea economica” susține directorul Alexander Fedorov. Acesta a evitat să răspundă la ce tarif ar putea livra energia termică pentru Ploiești.

Reamintim că surse din primărie și Lukoil au confirmat pentru observatorulph.ro că între autoritățile locale și compania din Rusia se duc negocieri pentru preluarea sistemului de producție și distribuție a energiei termice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Sunt mari șanse ca Veolia să fie înlocuită din primăvara lui 2019 cu Lukoil Energy. Centrala care asigură acum funcționarea rafinăriei Petrotel poate produce suficientă energie termică pentru apă caldă și căldură în Ploiești”, susțin surse din Primărie, informația fiind confirmată ulterior și de surse din compania Lukoil.

Detalii aici: Negocieri secrete între Primăria Ploiești și Lukoil Energy pentru preluarea sistemului de energie termică


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...