fbpx

EXPO Plast 2018 in imagini.jpg

A început EXPO PLAST SIBIU, singura expoziție dedicată industriei de prelucrare a maselor plastice. 14 mașini de injecție în fucțiune și 10 roboți vș așteaptă până pe 21 septembrie la EXPO PLAST SIBIU.

Avand cele mai multe echipamente prezente până acum la un tarârg de profil, EXPO PLAST este expresia progresului tehnologic în domeniu și își invită vizitatorii la demonstrații LIVE, noutăți de ultimă oră, premiere în ceea ce privește materiile prime sau accesoriile ultilizate.

Mașini de injecție hibride și hidraulice, sisteme de roboți, soluții de administrare a producției prin implemetarea conceptului Industrie 4.0, sisteme de răcire, game pentru regenerarea materialelor plastice cu procent ridicat de imprimare, contaminare și umiditate, sisteme de prindere, echipamente pentru reciclare, matrițe și materii prime – sunt doar o mică parte din ceea ce vizitatorii pot vedea la cea de a șasea ediție EXPO PLAST.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până pe 21 septembrie vă așteptăm la REDAL EXPO SIBIU pentru singurul eveniment din România adresat industriei prelucrării maselor plastice.

Vino să vezi LIVE progresul tehnologic și descarcă invitația pentru acces rapid: https://www.expoplast.ro/inregistrare-online/

În plus în perioada 19-21 septembrie organizatorii v-au pregătit:

EXPO PLAST pe scurt:

REDAL EXPO SIBIU, Str. Johann Sebastian Bach 4, Sibiu

  • 18 – 20 septembrie 2018, zilnic intre orele 9.00 – 17.00
  • 21 septembrie 2018, intre orele 9.00 – 16:00

Accesul se face pe baza invitatiei online sau prin completarea formularului disponibil la intrare. 

(P)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg