siri-pe-scurt-715x400.jpg

Polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase au efectuat cercetări într-un dosar penal privind 5 bărbați din Șotrile bănuiți de braconaj în formă continuată şi uz de armă fără drept în formă continuată.

Din cercetări, au rezultat indicii că, în urma unor planificări minuţioase şi pe baza unor înţelegeri prealabile, cei în cauză ar fi comis infracţiuni de braconaj prin folosirea armelor letale cu destinaţia de vânătoare pe raza fondurilor cinegetice administrate de A.V.P.S. Câmpina, în mare parte în extravilanul localităţii Șotrile, activităţi care ar fi dus la vânarea fără autorizaţie legală de vânătoare a mai multor exemplare din speciile mistreţ şi căprior, carnea şi trofeele rezultate de la vânat fiind transportate la domiciliile persoanelor în cauză după ce, în prealabil, ar fi fost tranşate în fondul de vânătoare,

Activitatea infracţională s-ar fi consumat atât pe timp de zi dar şi după lăsarea întunericului, în locurile bine cunoscute şi verificate de aceştia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A fost creat un prejudiciu în valoare de 4500 euro.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunerea de terminare a urmăririi penale și trimiterea în judecată.

sursa: IJP Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.