fbpx

siri-pe-scurt-715x400.jpg

Polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase au efectuat cercetări într-un dosar penal privind 5 bărbați din Șotrile bănuiți de braconaj în formă continuată şi uz de armă fără drept în formă continuată.

Din cercetări, au rezultat indicii că, în urma unor planificări minuţioase şi pe baza unor înţelegeri prealabile, cei în cauză ar fi comis infracţiuni de braconaj prin folosirea armelor letale cu destinaţia de vânătoare pe raza fondurilor cinegetice administrate de A.V.P.S. Câmpina, în mare parte în extravilanul localităţii Șotrile, activităţi care ar fi dus la vânarea fără autorizaţie legală de vânătoare a mai multor exemplare din speciile mistreţ şi căprior, carnea şi trofeele rezultate de la vânat fiind transportate la domiciliile persoanelor în cauză după ce, în prealabil, ar fi fost tranşate în fondul de vânătoare,

Activitatea infracţională s-ar fi consumat atât pe timp de zi dar şi după lăsarea întunericului, în locurile bine cunoscute şi verificate de aceştia.

A fost creat un prejudiciu în valoare de 4500 euro.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunerea de terminare a urmăririi penale și trimiterea în judecată.

sursa: IJP Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg