copilspital3239990013796300-1436856052.jpg

Peste 100 de elevi ai Școlii Grigore Moisil din Ploiești s-au îmbolnăvit în ultimele 24 de ore, absentând azi de la școală (Detalii AICI). Observatorulph.ro a vorbit cu mama unei fetițe care învață în clasa I a școlii respective.

Reporter: Când au apărut primele semne că fetța dvs se simte rău?

Părinte: Sincer, încă din prima zi de școală fetița mi-a spus că o doare burtica. Am pus pe seama emoțiilor, că este în clasa I. Ieri, când a venit de la școală a refuzat să mănânce, iar azi dimineață a început să vomite foarte rău. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reporter: Cum ați reacționat?

Părinte: Am dus-o direct la Mediurg, unde i s-a aplicat un tratament injectabil. Acum este sub tratament cu antibiotic. 

Reporter: I s-a pus un diagnostic?

Părinte: Neoficial mi-au spus că este un virus. Pe rețetă scrie ”Sindrom Dispeptic” (n.r. dureri abdominale, regurgitații si chiar vărsături). 

Citește și Boala de care suferă peste 100 de elevi din Ploiești. SURSE

Reporter: Mai sunt și alți colegi ai fetiței în aceasă situație?

Părinte: În clasa ei mai sunt cel puțin zece elevi bolnavi, dar am auzit că sunt mult mai mulți în toată școala. Sper ca autoritîțile să depisteze rapid cauza și să ia măsuri. Fetița mea nu bea apă de la școală, pentru că îi punem de acasă un bidon cu apă plată, dar ieri a folosit pentru prima dată toaleta, mă gândesc că ar fi o legătură...

Reamintim că observatorulph.ro a publicat în premieră informația aici: Mai mulți elevi din Ploiești au ajuns la spitalul de pediatrie. ”Vomită și se simt rău”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.