fbpx

scoala-moisil.jpg

Peste 100 de elevi ai Școlii Grigore Mosil din Ploiești nu s-au prezentat astăzi la ore pentru că se simt foarte rău. Mulți dintre ei au ajuns la spitalul de pediatrie din Ploiești, iar părinții au anunțat cadrele didactice că vor lipsi de la cursuri din motive medicale.

UPDATE Boala de care suferă peste 100 de elevi din Ploiești. SURSE

Potrivit conducerii Școlii Generale Grigore Moisil, aproximativ 100 de elevi dintr-un total de circa 1050 au prezentat semne de boală: vărsături, dureri de cap și abdominale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: DSP Prahova a dispus o anchetă epidemiologică după ce mai mulți elevi de la Școala Grigore Moisil din Ploiești au ajuns la spital

„Din cei 100 de elevi, 14 au mers la spital, restul fiind tratați la domiciliu. Este vorba despre elevi de la mai multe clase. În acest weekend la scoală vor fi efectuate operațiuni de dezinfecție", a declarat pentru Observatorulph.ro Laura Radu, directorul adjunct al Școlii Grigore Moisil din Ploiești, precizând că nu este vorba de toxiinfecție alimentară.

Observatorulph.ro a publicat în premieră informația aici: Mai mulți elevi din Ploiești au ajuns la spitalul de pediatrie. ”Vomită și se simt rău” UPDATE

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg