scoala-moisil.jpg

Peste 100 de elevi ai Școlii Grigore Mosil din Ploiești nu s-au prezentat astăzi la ore pentru că se simt foarte rău. Mulți dintre ei au ajuns la spitalul de pediatrie din Ploiești, iar părinții au anunțat cadrele didactice că vor lipsi de la cursuri din motive medicale.

UPDATE Boala de care suferă peste 100 de elevi din Ploiești. SURSE

Potrivit conducerii Școlii Generale Grigore Moisil, aproximativ 100 de elevi dintr-un total de circa 1050 au prezentat semne de boală: vărsături, dureri de cap și abdominale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: DSP Prahova a dispus o anchetă epidemiologică după ce mai mulți elevi de la Școala Grigore Moisil din Ploiești au ajuns la spital

„Din cei 100 de elevi, 14 au mers la spital, restul fiind tratați la domiciliu. Este vorba despre elevi de la mai multe clase. În acest weekend la scoală vor fi efectuate operațiuni de dezinfecție", a declarat pentru Observatorulph.ro Laura Radu, directorul adjunct al Școlii Grigore Moisil din Ploiești, precizând că nu este vorba de toxiinfecție alimentară.

Observatorulph.ro a publicat în premieră informația aici: Mai mulți elevi din Ploiești au ajuns la spitalul de pediatrie. ”Vomită și se simt rău” UPDATE


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Marius Nica

Vineri, 25 ianuarie, se învață în Prahova

Nu doar bugetarii vor merge la serviciu pe 25 ianuarie, ci și elevii sunt așteptați la cursuri. Pentru că guvernul nu a făcut ”punte” între 24 ianuarie, zi liberă, și weekend, vineri se învață! ”Până...