fbpx

elevi la ambulanta.jpg

Numeroși elevi au lipsit astăzi de la cursuri, după ce li s-a făcut rău în ultimele 24 de ore, fiind transportați la spitalul de pediatrie din Ploiești. Copiii acuză vărsături, dureri de cap și abdominale.

UPDATE 100 de elevi de la Școala Grigore Moisil lipsesc de la ore pentru că se simt rău. Mulți au ajuns la spital

UPDATE Boala de care suferă peste 100 de elevi din Ploiești. SURSE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Nepotului meu i s-a făcut rău aseară. A vomitat de mai multe ori, iar în această dimineață l-am dus la spital. Aici sunt mai mulți elevi din școli diferite cu aceleași probleme”, ne-a declarat ruda unuia dintre elevi care se află acum sub supraveghere medicală. Acesta este elev la Școala Grigore Moisil din Ploiești.

Există posibilitatea ca elevii să fi contactat un virus, probabilitatea unei toxinfecții alimentare fiind una foarte redusă.

UPDATE 1 Reprezentanții spitalului de pediatrie confirmă că sunt șase cazuri de elevi care prezintă vărsături, fiind internați pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite.

UPDATE 2 Mai mulți cititori ne-au transmis că au ajuns în această dimineață cu copiii lor care aveau aceleași simptome la Mediurg și spitalul de boli infecțioase din Ploiești

Directorul DSP Prahova a refuzat să facă declarații pe acest subiect. Ulterior, DSP Prahova a transmis un comunicat de presă prin care anunță că a fost demarată o anchetă epidemiologică.

Citește și: DSP Prahova a dispus o anchetă epidemiologică după ce mai mulți elevi de la Școala Grigore Moisil din Ploiești au ajuns la spital

Știre în curs de actualizare.

foto cu caracter ilustrativ.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg