elevi la ambulanta.jpg

Numeroși elevi au lipsit astăzi de la cursuri, după ce li s-a făcut rău în ultimele 24 de ore, fiind transportați la spitalul de pediatrie din Ploiești. Copiii acuză vărsături, dureri de cap și abdominale.

UPDATE 100 de elevi de la Școala Grigore Moisil lipsesc de la ore pentru că se simt rău. Mulți au ajuns la spital

UPDATE Boala de care suferă peste 100 de elevi din Ploiești. SURSE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Nepotului meu i s-a făcut rău aseară. A vomitat de mai multe ori, iar în această dimineață l-am dus la spital. Aici sunt mai mulți elevi din școli diferite cu aceleași probleme”, ne-a declarat ruda unuia dintre elevi care se află acum sub supraveghere medicală. Acesta este elev la Școala Grigore Moisil din Ploiești.

Există posibilitatea ca elevii să fi contactat un virus, probabilitatea unei toxinfecții alimentare fiind una foarte redusă.

UPDATE 1 Reprezentanții spitalului de pediatrie confirmă că sunt șase cazuri de elevi care prezintă vărsături, fiind internați pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite.

UPDATE 2 Mai mulți cititori ne-au transmis că au ajuns în această dimineață cu copiii lor care aveau aceleași simptome la Mediurg și spitalul de boli infecțioase din Ploiești

Directorul DSP Prahova a refuzat să facă declarații pe acest subiect. Ulterior, DSP Prahova a transmis un comunicat de presă prin care anunță că a fost demarată o anchetă epidemiologică.

Citește și: DSP Prahova a dispus o anchetă epidemiologică după ce mai mulți elevi de la Școala Grigore Moisil din Ploiești au ajuns la spital

Știre în curs de actualizare.

foto cu caracter ilustrativ.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.