4.jpg

Polițiștii din Albești-Paleologu au deschis un dosar penal și fac cercetări după ce în localitatea Cioceni a fost descoperită o balastieră ilegală. Potrivit unor surse judiciare balastiera ar aparține societății Cast din Bănești, iar excavarea în zonă a început în urmă cu aproximativ două săptămâni. 

Comunicatul IJP Prahova

Polițiști din Albești-Paleologu au surprins, în Cioceni, un utilaj care încărca o basculantă cu nisip din albia și malul râului Cricovul Sărat. Din primele verificări efectuate, a rezultat că șoferii celor două autovehicule sunt angajați la o societate comercială cu sediul în localitatea Bănești și că, de aproximativ două săptămâni, desfășoară activități de excavare pe albia râului Cricovul Sărat, fără a putea prezenta documentația necesară de exploatare în zonă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exploatarea sau întreținerea lucrărilor construite pe ape fără autorizație de gospodărie a apelor.

foto ilustrativ ofertaromania.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.