avertizare-meteo.jpg

ANM a emis un cod galben de vreme severă imediată în județele Buzău, Dâmbovița și Prahova pentru averse ce vor cumula local 20...25 l/mp, izolat 30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină de mici dimensiuni.

Potrivit avertizării, care a intrat în vigoare la 14.20 și ține până la orele 17.00, se vor înregistra averse ce vor cumula local 20...25 l/mp, izolat 30 l/mp în Județul Prahova: zona de munte, Județul Dâmboviţa: zona de munte, Județul Buzău: zona de munte.

Localitățile vizate sunt: Mizil, Urlați, Sângeru, Iordăcheanu, Podenii Noi, Posești, Ceptura, Baba Ana, Șoimari, Gornet-Cricov, Gura Vadului, Apostolache, Cărbunești, Chiojdeanca, Surani, Vadu Săpat, Lapoș, Călugăreni, Salcia, Tătaru, Jugureni, Fântânele..


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Cod galben de ninsori și viscol în Prahova

Prahova, în special zona de nord, se află sub atenționare ANM de cod galben de viscol și ninsori. Atenționarea expiră miercuri, la ora 10.  În acest interval, mai ales în zona de munte, va ninge...