acc buc.jpg

Accident grav în nordul Capitalei. Sunt cinci răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit frontal într-un sens giratoriu de pe Şoseaua Petricani.

Două mașini s-au ciocnit în nordul Capitalei, pe şoseaua Petricani din zona Pipera, una dintre ele intrând pe contrasens, potrivit martorilor.

Una dintre maşini ar fi venit dinspre bariera de pe şoseaua Petricani, iar cealaltă dinspre Direcţia Permise şi Înmatriculări de pe Şoseaua Pipera.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare, din primele informaţii fiind vorba de cinci răniţi. Una dintre victime este în stare gravă.

sursa: observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.