cine-este-romanul-care-a-murit-in-tragedia-din-italia-545226.jpg

Un român a murit după ce un pod de pe autostrada A 10 s-a prăbușit, ieri, la Genova, în Italia.

UPDATE Românul trăiește! detalii aici: Răsturnare de situație după prăbușirea podului din Genova. Unul dintre românii declarați morți de italieni trăiește, dar este în stare gravă

UPDATE Marian Roșca lucra ca șofer pe tir pentru o firmă franceză, Alba Déménagements. În momentul tragediei, el se afla în tranzit spre Franța.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba de Marian Roșca, un tânăr de 36 ani, din localitatea Curtișoara, județul Gorj.

Acesta a picat în gol, cu tirul, de la o înălțime de 50 de metri, după surparea podului.

Potrivit igj.ro, Marian a plecat din țară pentru a munci în străinătate acum câțiva ani. 

Bărbatul nu era căsători și nu avea copii. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.