WhatsApp Image 2018-08-14 at 13.45.14.jpeg

Consilierul Cătălin Mărgărit nu a fost lăsat să participe la ședința Consiliului Local Podenii Noi. Doi polițiști locali i-au interzis accesul în sediul primăriei, spunându-i că așa este ”ordinul”.

Cătălin Mărgărit a fost suspendat din funcția de consilier local la ultima ședință a Consiliului Local Podenii Noi, printre motivele invocate numărându-se abținerea sau votul împotriva proiectelor primarului, precum și filmarea ședințelor, care sunt oricum publice!

Detalii aici: Las Fierbinți de Prahova. Consilier local suspendat pentru că nu votează proiectele primarului

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consilierul susține că, până astăzi, când are loc o nouă ședință, nu a primit niciun document oficial care să ateste suspendarea lui din funcție, iar acum i s-a refuzat accesul în sediul primăriei.

”Astăzi este ședință de consiliu local la ora 14:00 și m-am prezentat pentru că nu am primit nicio hârtie de la primărie că aș fi suspendat. La ușă sunt doi polițiști locali care nu îmi dau voie sa particip la ședință nici măcar ca simplu cetățean, deși, prin lege, ședința este publică”, a declarat Cătălin Mărgărit pentru observatorulph.ro.

UPDATE După apariția acestui articol, factorul poștal i-a înmânat consilierului decizia de suspendare din funcție:

WhatsApp Image 2018-08-14 at 13.46.43.jpeg

WhatsApp Image 2018-08-14 at 13.46.22.jpeg

 

 

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.