mascati-tigani-lugoj-728x336.jpg

Zona cuprinsă între străzile Malu Roșu – Șoseaua Vestului – B-dul Republicii –Nicolae Titulescu – a fost închisă pentru o acțiune punctuală a Poliției Ploiești.

Potrivit unui comunicat al IJP Prahova, ieir, în intervalul 1430 - 1630, la nivelul Secției nr. 2 Ploiești a fost desfășurată o acțiune punctuală care a avut ca scop identificarea și sancționarea persoanelor care efectuează acte de comerț ilicit, precum și a conducătorilor de autovehicule care încalcă normele rutiere, sens în care a fost închisă zona cuprinsă între străzile Malu Roșu – Șoseaua Vestului – B-dul Republicii –Nicolae Titulescu. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.500 lei.

Și tot ieri, în intervalul orar 11-13, Biroul Rutier Ploiești a organizat şi desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea sectorului de drum, precum și a pietonilor care nu respectă normele rutiere. Au aplicat 15 sancțiuni contravenționale (două pentru neacordare prioritate de trecere pietoni, patru pentru abateri pietoni etc.), în valoare de 4.350 lei, iar ca măsuri complementare au reținut trei permise de conducere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.