WhatsApp Image 2018-08-14 at 11.38.52.jpeg

Un bărbat de 87 de ani, internat la secția exterioară de pe strada Buna Vestire a spitalului județean de urgență din Ploiești, a dispărut și este căutat acum de polițiști.

Pacientul se numeșre SECĂREANU GHEORGHE și locuiește în Ploiești.

”Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză” se arată într-un comunicat al IJP Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dispărutul are următoarele semnalmente: înălţime de aproximativ 1,70 m, greutate de 80 kg, păr cărunt cu calviție, tuns scurt, faţă ovală, fără semne particulare sau tatuaje.

Acesta era îmbrăcat cu cu pantaloni din stofă de culoare închisă, cămașă de culoare gri si era încălțat cu sandale.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

FOTO. SECĂREANU GHEORGHE, 87 de ani, dispărut

disparut.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.