tipa-curaj.jpg

Într-o filmare devenită virală pe Facebook, în timpul protestelor violente din Piața Victoriei, o tânără dă dovadă de un curaj nebun și, sfidând mai mulți jandarmi gata de luptă, își recuperează iubitul din mâinile lor.

Secvența a fost inclusă de vice.com.ro în articolul Cele mai penibile momente ale Jandarmeriei Române de la protestul în care au bătut oameni și este descrisă astfel:

Un tip este trântit la pământ din neant de un jandarm, iar o tipă, care sper să-i fie iubită, intervine plină de încredere. Îi arată un semn obscen unuia dintre jandarmi, apoi își ia prietenul de mână și pleacă cu capul sus, în timp ce jandarmii se uită confuzi spre ei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă scena asta ar fi fost inclusă într-un film, ți-ai da ochii peste cap și ai zice că e prea exagerată, că oamenii nu reacționează așa în realitate.

Să fie clar, nu intervenția tipei e penibilă, ci felul în care s-a repezit acel jandarm la un tânăr care nu făcea decât să stea. Oricum, feminism curat.

 <>


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.