politie-locala-ploiesti.jpg

Polițiștii locali au intervenit marți dimineață în zona pasajului pietonal din Ploiești. Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, prezenta un comportament extrem de ciudat.

Polițiștii locali au solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului, având în vedere starea bărbatului. Totodată a fost solicitat și sprijinul unui echipaj al Poliției Secției nr. 1.

În urma controlului corporal asupra tânărului s-a găsit o cantitate de material vegetal, despre care se bănuiește că ar face parte din categoria substanțelor interzise. În ciuda faptului că se simțea rău, tânărul a refuzat transportul la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce anume a provocat comportamentul ciudat al tânărului, dar și ce substanțe avea acesta asupra sa..


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...