img.jpg

Doi bărbați, de 24 și 30 de ani, din București, au fost reținuți și vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Ei au fost identificați ca fiind agresorii femeii jandarm în Piața Victoriei.

Cei doi sunt acuzați de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Ce striga femeia-jandarm sub ploaia de lovituri încasate în Piața Victoriei

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până acum, în acest caz au fost audiate 19 persoane.

Imagini cu femeia-jandarm lovită cu brutalitate. Mai mulţi protestatari au făcut scut uman în jurul ei

Audierile sunt făcute de procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri, la sediul Poliţiei Capitalei.

 FEMEIA-JANDARM, BĂTUTĂ DE HULIGANI, NU ARE FRACTURĂ DE COLOANĂ

Jandarmii bătuți în Piața Victoriei au fost scoşi din mâna agresorilor de alţi protestataricare i-au condus spre cordonul de jandarmi.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta este la un pas să îi dea decisiva lui Dragnea

Atât de jalnică este opoziția din Parlamentul României, încât opoziție cu adevărat mai este făcută doar de actuali și foști psd-iști. Dacă speranțele opoziției vin de la Victor Ponta, ceva nu este...