aD02MzYmemM9MSZoYXNoPTAwYmU5NTAwZGE5YzhjZTVjMTgyNDBlMzJmNDQ0NWFk.thumb.jpg

Imaginile cu Ștefania, femeia jandarm atacată cu pumnii și picioarele de protestatarii violenți din Piața Victoriei, au șocat opinia publică.

Potrivit libertatea.ro, Ştefania, femeia jandarm călcată pur şi simplu în picioare de mulţime le striga celor care o loveau: "Mă omorâți! Mă omorâți!”.

Imagini cu femeia-jandarm lovită cu brutalitate. Mai mulţi protestatari au făcut scut uman în jurul ei

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceasta și colegul său au fost scoşi din mâna agresorilor de alţi protestatari care i-au condus spre cordonul de jandarmi.

Din  fericire, cei doi jandarmi nu au fracturi de coloană, așa cum susțineau inițial autoritățile.

Detalii aici: FEMEIA-JANDARM, BĂTUTĂ DE HULIGANI, NU ARE FRACTURĂ DE COLOANĂ

Aceștia au suferit însă multiple traumatisme și vor avea nevoie de mai multe ile de spitalizare pentru a se reface.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.