38920985_884270035095236_3701588117761818624_n.jpg

Carmen Dan a făcut declarații, azi, la ieșire din Spitalul Floreasca, unde a fost să verifice starea de sănătate a jandarmilor internați după ciocnirile de ieri seară. 

Ministrul de interne a declarat că luptătorii sunt bine, inclusiv femeia-jandarm bătută.

”În mod constant am ținut legătura cu medicii care i-au tratat. Băieții se vor externa mâine. Ștefania (n.r. – femeia jandarm bătută) este bine. Starea ei este bună. A vorbit și cu un psiholog. Am identificat la toți trei sentimentul datoriei îndeplinite.”, a declarat Carmen Dan.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Referitor la intervenția Jandarmeriei, aceasta a precizat că nu ministrul este cel care coordonează și dă ordine Jandarmeriei. 

”Așa cum știți, nu ministrul coordonează intervențiile Jandarmeriei. Aștept raportul comisiei de după eveniment. În cursul zilei de astăzi o să ies și o să prezint concluziile raportului preliminar”, a mai declarat Carmen Dan.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.