38843432_2065846010397376_5326055585035059200_n.jpg

Potrivit unor surse medicale, în urma investigațiilor făcute, femeia jandarm nu a suferit o fractură de coloană în zona cervicală așa cum s-a vehiculat aseară.

Femeia a suferit, într-adevăr, multiple traumatisme și va avea nevoie de mai multe zile de spitalizare.

Vă reamintim că tânăra a fost bătută cu bestialitate de mai mulți scandalagii, unii dintre ei cu cagule pe față, în timpul protestelor de ieri seară, din Piața Victoriei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și ce a spus Jandarmeria, în conferința de presă, despre caz: Jandarmeria: Cea mai dificilă intervenție a fost cea în care a trebuit să explicăm părinților colegei noastre că fata lor s-ar putea să rămână paralizată

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.