fbpx

739363-1530827109-speranta-cliseru-fosta-subordonata-a-gabrielei-firea-si-a-lui-florentin-pandele-a-devenit-prefectul-capitalei.jpg

Speranța Clișeru este Prefectul Capitalei, din ordinul cărei, potrivit Jandarmeriei, s-a intervenit la ora 23.11 în forță pentru a elibera Piața Victoriei.

Speranța Clișeru a fost, până la începutul lunii iulie, unul dintre consilierii personali ai primarului general Gabriela Firea. Aceasta a fost numită printr-o hotărâre de Guvern, luna trecută, în funcţia de prefect al Bucureştiului.

Potrivit CV-ului său, Speranţa Cliseru a ocupat funcţia de consilier parlamentar în cabinetul Gabrielei Firea, în perioada 2012-2013, pe când aceasta era senator, urmând ca mai apoi să devină, în perioada 2013-2014, prefect al judeţului Ilfov şi angajat al Primăriei Voluntari, acolo unde a fost pe rând administrator public şi director executiv.

Potrivit presei centrale, familia Clișeru ar fi apropiată Gabrielei Firea. Iulian Clișeru, soțul Speranței Clișeru, a fost numit în luna martie de către Cabinetul Dăncilă ca șef al Autoritații Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO).

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg