739363-1530827109-speranta-cliseru-fosta-subordonata-a-gabrielei-firea-si-a-lui-florentin-pandele-a-devenit-prefectul-capitalei.jpg

Speranța Clișeru este Prefectul Capitalei, din ordinul cărei, potrivit Jandarmeriei, s-a intervenit la ora 23.11 în forță pentru a elibera Piața Victoriei.

Speranța Clișeru a fost, până la începutul lunii iulie, unul dintre consilierii personali ai primarului general Gabriela Firea. Aceasta a fost numită printr-o hotărâre de Guvern, luna trecută, în funcţia de prefect al Bucureştiului.

Potrivit CV-ului său, Speranţa Cliseru a ocupat funcţia de consilier parlamentar în cabinetul Gabrielei Firea, în perioada 2012-2013, pe când aceasta era senator, urmând ca mai apoi să devină, în perioada 2013-2014, prefect al judeţului Ilfov şi angajat al Primăriei Voluntari, acolo unde a fost pe rând administrator public şi director executiv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit presei centrale, familia Clișeru ar fi apropiată Gabrielei Firea. Iulian Clișeru, soțul Speranței Clișeru, a fost numit în luna martie de către Cabinetul Dăncilă ca șef al Autoritații Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO).

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.