jandarmerita-batuta.png

În conferința de presă de la această oră, desfășurată la sediul Jandarmeriei, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a precizat că femeia-jandarm s-ar putea să rămână paralizată.

UPDATE: SURSE: FEMEIA-JANDARM, BĂTUTĂ DE HULIGANI, NU ARE FRACTURĂ DE COLOANĂ

”Am avut prezente echipe de dialog. Forța a fost ultima soluție, în momentul în care s-au rupt cordoanele de jandarmi. Cea mai dificilă intervenție a fost cea în care a trebuit să explicăm părinților colegei noastre că fata lor s-ar putea să rămână paralizată”, a precizat unul dintre purtătorii de cuvânt ai Jandarmeriei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit acestuia, dispozitivul a fost unul defensiv iar ordinul de intervenție în forță pentru evacuare a fost dat la ora 23.11 de către Prefectul Capitalei.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.