În perioada 20-25 august 2018, Coral Impex va efectua o nouă operațiune de deratizare în spațiile special amenajate pentru colectarea gunoiului.

”S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentata prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunostinta ca in perioada 20 – 25 august 2018 se vor efectua servicii de deratizare in cadrul spatiilor special amenajate pentru colectarea deseurilor menajere din Municipiul Ploiesti in baza Contractului Subsecvent nr. 14607/13.07.2018 incheiat intre Municipiul Ploiesti si S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Substanta folosita va fi Agrorat Wax Blocks, cu substanta activa brodifacoum.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile OMS 119/2014.

Pentru ca activitatea de deratizare sa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public, cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestei actiuni, perioada de efectuare a activitatii de deratizare va fi prelungita.

In caz de ingerare accidentala a substantei raticide, este obligatorie prezentarea de urgenta la medic.”, se arată în comunicatul Coral Impex.


Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...